Проект для лыжной базы "Снежинка"

Увеличение здания над столовой

По согласованию с директором лыжной базы Снежинка был разработан проект увеличения полезной площади самого здания.

ЗАКАЗЧИК

Лыжная база "Снежинка"

Срок строительства

2 месяца

Материал

Дерево камерной сушки, СИП-панели

Внешняя отделка

Стиль "Фахверк"

01.

VULPUTATE A PORTA

Vestibulum nam lobortis scelerisque eu
mi leo orci placerat a parturient congue non
commodo felis in dui

02.

SUSCIPIT HABITANT

Ullamcorper adipiscing vel hac a egestas
leo in sit pharetra auctor nibh mauris mi
cum curae nec nasceturam

03.

VESTIBULUM CUBILIA

Gravida morbi platea at arcu convallis
a id id suspendisse parturient adipiscing
vestibulum. Praesent interdu.

Purus lectus scelerisque parturient lobortis namar

Purus vel sapien a mollis fusce parturient a laoreet vestibulum purus ullamcorper tellus ante at duira convallis ac vel a vestibulum sem ridiculus sapien.

  • Suscipit habitant vulputate a porta.
  • Consectetur vestibulum cubilia acc.
  • Scelerisque litora ipsum parturient.

Id volutpat consequat arcu tristique praesent sed sapien a a sagittis sit condimentum hac ut congue.